Nadja
- reneesajet
- 20 dec 2024
- 1 minuten om te lezen

Altijd heb ik gehoord: als je doet wat je passie is, dan voelt het niet als werk. Nou, ik had geen passie, althans, zo dacht ik erover. Koken deed ik al jaren. Vele kookworkshops en opleidingen gevolgd, met onder andere Kees Helder en Jonnie Boer.
Begin 2023 reisde ik nog naar Bali af om te ontdekken wat ik allemaal met vegetarische gerechten kon doen. Het was nog geen duidelijk signaal. Maar op Bali gebeurde het: alsof ik door de bliksem werd getroffen, wist ik dat dit mijn absolute passie is. Achteraf moet ik erom lachen.
Koken voelt voor mij als meditatie. Het inspireren van gasten met mijn kookkunsten is alles wat ik wil. Menig eigen feestje, huwelijk, bedrijfsuitje, enzovoort heb ik voorzien van mijn kookkunsten. Inmiddels heb ik mijn eigen cateringbedrijf opgericht met de naam Sparkelfood. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds heel blij met mijn keuze!
Comments